Företagsbeskrivning

Infraservice i Nässjö startades för drygt 1 år sedan och förväntas under 2014 nå en omsättning på ca 45 MSEK. Företaget drivs av nytänkande entreprenörer med bakgrund i branschen och är en klusterleverantör inom bemanning, maskinförmedling, material och utbildning till den nordiska järnvägs- och anläggningsmarknaden. Affärsidén är att på ett banbrytande sätt erbjuda kunderna en samordnande kompetens- och resurspool genom att leverera rätt resurs, i rätt tid och till rätt pris. Ambitionen hos Infraservice är också att bygga en kultur av lärande och entreprenörskap för att skapa förutsättningar för unga människor att få jobb och utvecklas i branschen. På Infraservice huvudkontor i Nässjö arbetar 2 personer och under säsong sysselsätter företaget ca 100 personer runt om i landet. Övriga etableringar finns i Alvesta, Luleå, Orsa och Stockholm. Läs mer på www.infraservice.nu.

Infraservice har mycket stor efterfrågan på sina tjänster och rekryterar nu i samarbete med Rätt Resurs en person till tjänsten som ekonomiansvarig. Huvudsakligt ansvar är att sköta företagets ekonomi men även bygga upp och utveckla företagets administrativa rutiner för företagets fortsatta framgång. 

Arbetsuppgifter och ansvar

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsfakturor
  • Moms och skatter
  • Bokslutsarbete  
  • Löneadministration
  • Sammanställning av faktureringsunderlag
  • Kalkylering av resurser, tid, mtrl inför offerering
  • Inköp av bland annat material, verktyg, kläder
  • Utveckla och förbättra inköps- och övirga administrativa rutiner och system

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara en drivande administrativ kraft och få möjlighet att utvecklas tillsammans med Infraservice. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av likvärdiga uppgifter. Du har en teoretisk, gärna ekonomisk utbildning i grunden och har arbetat självständigt med ansvarsområdena ovan. Du är duktig på Office-paketets programvaror, främst Excel och har gedigen erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Utöver svenska språket vill vi gärna att du kommunicerar problemfritt på engelska. Har du dessutom erfarenhet av tyska är det positivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa och tolka olika typer av avtal och lagar.

Som person är du noggrann, självständig och ansvarstagande. Du är en energisk person som gärna tar initiativ till förbättringar. Med tanke på den tillväxt bolaget är i gäller det att du gillar att vara flexibel med omprioriteringar och att du kan tänka dig att rycka in och vara behjälplig med diverse uppgifter när det krävs.

Villkor

Infraservice erbjuder ett omväxlande arbete i en prestigelös och entreprenörsdriven miljö, där givande och tagande är ledord. Är du rätt resurs för denna tjänst finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast och enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2014/35
Kontakt
  • Pernilla Nylén, rekryteringskonsult, 073-971 68 28 (ej kontaktbar mellan 20/12-8/1)
Publicerat 2014-12-10
Sista ansökningsdag 2015-01-08

Tillbaka till startsidan