HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS i Aneby har ca 200 anställda och omsatte under 2012 ca 400 MSEK. Läs mer på www.hags.se.

I samarbete med Rätt Resurs rekryterar nu HAGS en ekonomiassistent för omgående tillträde. Ekonomiavdelningen består av 6 personer totalt (CFO, redovisningschef, 2 controller samt 2 ekonomiassistenter).

Ansvar och arbetsuppgifter

I denna tjänst blir ditt huvudsakliga ansvarsområde leverantörsreskontran. Du kommer även att arbeta med kundreskontran och andra förekommande uppgifter på avdelningen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i denna tjänst blir att

  • ha kontakter med leverantörer
  • scanna och bokföra leverantörsfakturor
  • följa attestregler
  • utföra betalningar
  • momsredovisning till Skatteverket
  • göra intrastatrapportering och tulldeklarationer
  • sköta kravhantering
  • delta vid bokslutsarbete bl a genom att assistera redovisningschefen med t ex avstämningar

Då HAGS ingår i en internationell koncern och är i tillväxt finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i denna roll, t ex mot att arbeta mer med löpande redovisning och bokslutsarbete. 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en internationell miljö. Vi ställer krav på att du som lägst har en examen som gymnasieekonom. Du hanterar Office-paketets programvaror (främst Excel). Har du arbetat med affärssystemet Jeeves är det meriterande. Språkliga krav är svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, strukturerad, förbättringsbenägen och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. Du är också flexibel, stresstålig och bidrar till ett gott samarbetsklimat.

Är du nyfiken på att arbeta i ett internationellt, framgångsrikt företag i tillväxt är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi tar del av ansökningarna löpande och kommer att kalla intressanta kandidater till intervju omgående så ansök så snart som möjligt och absolut senast 6 januari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående och enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Aneby
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2013/42
Kontakt
  • Pernilla Nylén, rekryteringskonsult, 073-971 68 28
Publicerat 2013-12-13
Sista ansökningsdag 2014-01-06

Tillbaka till startsidan